آموزش هوش مصنوعی

محققان با عکس سیستم احراز هویت ویندوز Hello مایکروسافت را فریب دادند

اخبار ایران تکنولوژی

محققان با عکس سیستم احراز هویت ویندوز Hello مایکروسافت را فریب دادند

ایکروسافت سیستم امنیتی و احراز هویت ویندوز Hello را به گونه‌ای طراحی کرده تا با وبکم‌های برندهای مختلف سازگار باشد. با این حال ظاهرا چنین رویکردی باعث شده که این سیستم در برابر حملات آسیب‌پذیر باشد، چرا که محققان امنیتی توانسته‌اند آن را فریب دهند.

محققان شرکت امنیتی «CyberArk» موفق شده‌اند با استفاده از تصاویر چهره صاحب کامپیوتر، این سیستم تشخیص چهره مایکروسافت را دور بزنند.

ویندوز Hello به دوربین‌ها با سنسورهای اینفرارد (IR) و RGB نیاز دارد، با این وجود محققان در بررسی‌ها به این موضوع پی بردند که این سیستم ردموندی‌ها تنها فریم‌های اینفرارد را پردازش می‌کند. کارشناسان برای تایید یافته‌شان یک دستگاه USB اختصاصی ایجاد کردند که شامل تصاویر مادون قرمز صاحب دستگاه و همچنین تصاویر RGB شخصیت «باب اسفنجی» می‌شد.

ویندوز Hello این دستگاه را به عنوان دوربین USB تشخیص دارد و سیستم تنها توسط تصاویر مادون قرمز صاحب کامپیوتر آنلاک شد. در ادامه محققان به این موضوع پی بردند که برای فریب سیستم مایکروسافت، به چندین تصویر IR هم نیاز ندارند و یک فریم IR تکی به همراه یک فریم مشکی رنگ هم می‌تواند کامپیوتر محافظت شده توسط Hello را آنلاک کند.

استفاده از روش محققان برای دسترسی به کامپیوتر کاربران کاری بسیار دشوار در دنیای واقعی است، چرا که مهاجم همچنان به یک تصویر IR از صاحب دستگاه نیاز دارد. با این وجود، همچنان با یک ضعف در سیستم ویندوز Hello مایکروسافت روبه‌رو هستیم که سوءاستفاده از آن غیرممکن نیست.

شرکت‌های فناوری برای اینکه کاربران بدون مشکلی به سیستم امنیتی آن‌ها اعتماد کنند، باید هرگونه ضعف و آسیب‌پذیری آن را شناسایی کنند تا در آینده فردی به مشکل برنخورد. کاربران حالا بیش از هر زمان دیگری بجای پسورد به سراغ سیستم‌های بیومتریک می‌روند، بنابراین امنیت آن‌ها اهمیت بالایی دارد.

مایکروسافت اعلام کرده که پچ مربوط به این مشکل را با نام «آسیب‌پذیری دور زدن ویژگی امنیتی Hello» منتشر کرده. ردموندی‌ها همچنین گفته‌اند که کاربران به سراغ گزینه «افزایش امنیت ورود با ویندوز Hello» بروند تا داده‌های مربوط به چهره رمزگذاری شوند و در محیط امنی هم قرار بگیرند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ویروس (ویروس کامپیوتری)
آموزش و هوش مصنوعی
ویروس (ویروس کامپیوتری)

ویروس کامپیوتری کد مخربی است که با کپی کردن خود در یک برنامه دیگر، بخش بوت کامپیوتر یا سند دیگر تکثیر می‌شود و نحوه کار کامپیوتر را تغییر می‌دهد. یک ویروس پس از نوعی مداخله انسانی بین سیستم ها پخش می شود.

معرفی زيرساخت يک شبکه
اخبار ایران تکنولوژی
باج افزار چیست و چگونه عمل میکند؟

حملات باج افزار با دسترسی به رایانه یا دستگاه شما و سپس قفل کردن و رمزگذاری داده های ذخیره شده در آن کار می کنند. چگونه این اتفاق می افتد؟ اغلب زمانی اتفاق می‌افتد که قربانیان به اشتباه بدافزار را از طریق پیوست‌های ایمیل یا پیوندهایی از منابع ناشناخته دانلود می‌کنند – که اتفاقاً هکرها هستند.

اخبار ایران تکنولوژی
۷ الگوریتم که هر برنامه نویسی باید بداند

ما چند الگوریتم مرتب سازی در این لیست داریم و Merge Sort یکی از مهمترین الگوریتم‌ها است. این یک الگوریتم مرتب سازی کارآمد بر اساس تکنیک برنامه نویسی تقسیم و تسخیر است.