آموزش هوش مصنوعی

آیا از تاریخچه کامپیوترها خبر داری؟

گواهی امنیتی SSL اس اس ال
عمومی خبری

آیا از تاریخچه کامپیوترها خبر داری؟ کامپیوتر برای سرگرمی یا ایمیل متولد نشد اما برای برطرف کردن یک نیاز بزرگ انسان و حل یک بحران جدی ساخته شد. تا سال ۱۸۸۰، جمعیت ایالات متحده به سرعت در حال رشد بود و جمع آوری نتایج سرشماری ایالات متحده بیش از هفت سال طول کشید. دولت به دنبال راه سریع تر برای انجام این کار بود، و به کامپیوترهای پانچ کارتی که کل اتاق را می پوشاند، تکیه کرد.

 

امروزه، ما توانایی محاسباتی بیشتری در گوشی های هوشمند مان داریم که از این مدل های اولیه در دسترس بود. تاریخچه کامپیوترها یک جدول زمانی است که چگونه کامپیوترها از ابتدای فروتنی خود به دستگاه های امروز که در اینترنت می چرخند، بازی می کنند و جریان چندرسانه ای را علاوه بر خرابی شماره ها، تکامل یافته اند. این شما و این هم تاریخچه کامپیوترها :

 

۱۸۰۱: اولین قدم در تاریخچه کامپیوتر در فرانسه، جوزف ماری ژاکارد دستگاه ساده ای را می سازد که با استفاده از کارت های چوب پانچ به طور خودکار مراحل دوخت را انجام می دهد. رایانه های اولیه از کارتهای پانچ مشابه این اولین اختراع استفاده می کنند.

 

۱۸۲۲: ریاضیدان انگلیسی چارلز بابیگ از ماشین محاسبه که با بخار کار می کرد، بخار استفاده می کند که می تواند جداول اعداد را محاسبه کند. در تاریخچه کامپیوترها ، این پروژه ،که توسط دولت انگلیس تامین می شود، یک شکست است. با این حال، بیش از یک قرن بعد، اولین رایانه در دنیا ساخته شد.

 

۱۸۹۰: هرمن هولریت یک سیستم کارت پانچ را برای محاسبه سرشماری سال ۱۸۸۰ کشور آمریکا طراحی می کند، این کار فقط در سه سال انجام می شود و دولت با استفاده از این دستگاه، ۵ میلیون دلار را صرفه جویی می کند. او یک شرکت ایجاد می کند که در نهایت تبدیل به IBM خواهد شد. هرمن یکی از قدمهای اصلی تاریخچه کامپیوترها است.

 

 

۱۹۳۶: آلن تورینگ، با اختراع خود، مفهوم یک ماشین جهانی را معرفی می کند که بعدها ماشین تورینگ نامیده می شود، قادر به محاسبه چیزی است که قابل محاسبه است. در بررسی تاریخچه کامپیوترها درمیابیم که مفهوم مرکزی کامپیوترهای جدید امروزی بر اساس ایده های او است.

 

۱۹۳۷: J.V. Atanasoff، استاد فیزیک و ریاضیات در دانشگاه ایالت آیووا، تلاش می کند اولین کامپیوتر را بدون استفاده از چرخ ، کمربندها یا شفت ها بسازد.

 

 

۱۹۳۹: به گفته موزه بین المللی کامپیوتر ، یکی از اصلی ترین قدم های تاریخچه کامپیوترها ، هیولت پاکارد HP می باشد که توسط داوید پاکارد و بیل هیولت در گاراژ پالو آلتو، کالیفرنیا تأسیس شده است.

 

۱۹۴۱: آتناواف و دانشجوی فارغ التحصیل او، کلیفورد بری، یک کامپیوتر را طراحی می کنند که می تواند ۲۹ معادله را به طور همزمان حل کند. این اولین بار در تاریخچه کامپیوترها است که رایانه قادر به ذخیره اطلاعات در حافظه اصلی خود می باشد.

 

۱۹۴۳-۱۹۴۴: دو استاد دانشگاه پنسیلوانیا، جان Mauchly و J. Presper Eckert، Integerator و ماشین حساب عددی الکترونیک (ENIAC) را می سازند. در بررسی تاریخچه کامپیوترها ، این اختراع ها پدربزرگ کامپیوترهای دیجیتال هستند که اندازه آنها ۲۰ فوت در ۴۰ فوت بوده و از ۱۸۰۰۰ لامپ خلاء تشکیل شده است.

 

 

۱۹۴۶: ماچلی و پرزر از دانشگاه پنسیلوانیا خارج می شوند و از اداره آمار آمریکا، بودجه برای ساخت UNIVAC، اولین کامپیوتر تجاری برای برنامه های کسب و کار و دولت، دریافت می کنند.

 

۱۹۴۷: ویلیام شوکی، جان باردین و والتر براتتن از آزمایشگاه های بل، ترانزیستور را اختراع می کنند. آنها کشف کردند که چگونه یک سوئیچ الکتریکی را با مواد جامد ایجاد کنند که نیازی به خلاء ندارند. این یک نقطه عظف در تاریخچه کامپیوترها می باشد.

 

۱۹۵۳: گریس هاپر اولین زبان رایانه ای را در تاریخچه کامپیوترها توسعه می دهد که در نهایت به عنوان COBOL شناخته می شود. توماس جانسون واتسون کوچک، فرزند مدیر عامل شرکت IBM، توماس جانسون واتسون بزرگ، کامپیوتر IBM 701 EDPM را برای کمک به سازمان ملل متحد در طول جنگ در کره جنوبی می سازد.

 

۱۹۵۴: طبق گفته دانشگاه میشیگان، زبان برنامه نویسی FORTRAN، مخفف FORmula TRANslation است، که توسط یک تیم برنامه نویسان در IBM تحت هدایت Backus  John ، توسعه یافته است.

 

۱۹۵۸: جک کیلبی و رابرت نویتس مدار یکپارچه را به نام تراشه رایانه ای معرفی می کنند. کیلبی در سال ۲۰۰۰ جایزه نوبل فیزیک را برای کارش دریافت می کند. در تاریخچه کامپیوترها ، کیلبی یک نقطه عطف است.

 

۱۹۶۴: داگلاس انگلبرت یک نمونه از کامپیوتر مدرن، با یک ماوس و یک رابط کاربری گرافیکی (GUI) را رونمایی می کند. در تاریخچه کامپیوترها ، این نشان دهنده تکامل کامپیوتر از یک ماشین تخصصی برای دانشمندان و ریاضیدانان به فن آوری است که برای عموم قابل دسترس است.

 

۱۹۶۹: گروهی از برنامه نویسان Bell Labs یونیکس را می سازند، یک سیستم عامل که به مسائل سازگاری رسیدگی می کند. نوشته شده در زبان برنامه نویسی C، یونیکس در سراسر سیستم عامل چند گانه قابل حمل بود و در شواهد تاریخچه کامپیوترها ، یونیکس به سیستم عامل انتخابی میان رایانه های بزرگ در شرکت های بزرگ و نهادهای دولتی تبدیل شد. با توجه به ماهیت آهسته سیستم، هیچ وقت به دست کاربران خانگی نرسید.

 

 

۱۹۷۰: اینتل تازه تاسیس شده و Intel 1103 اولین حافظه دینامیک Access Memory (DRAM) را معرفی می کند.

 

۱۹۷۱: آلن شوگارت یک تیم از مهندسان آی بی ام را هدایت می کند که “فلاپی دیسک” را ایجاد می کنند، که می تواند داده ها را در میان رایانه ها به اشتراک بگذارد. این یکی از مهمترین قدم های تاریخچه کامپیوترها است.

 

۱۹۷۳: رابرت متکالف، عضو کارکنان تحقیقاتی برای Xerox، اِتِرنِت را برای اتصال چندین کامپیوتر و سایر سخت افزارها توسعه می دهد.

 

۱۹۷۴-۱۹۷۷: در این دوره از تاریخچه کامپیوترها ، تعدادی از رایانه های شخصی به بازار وارد شدند، از جمله Scelbi & Mark-8 Altair، IBM 5100، TRS-80 RadioShock، که با عناوین “Trash 80” و Commodore PET شناخته می شود.

 

۱۹۷۵: مجله Popular Electronics حاوی Altair 8080 است که اولین کیت مینی رایانه در تاریخچه کامپیوترها در جهان را به مدل های تجاری رقیب معرفی می کند. دو “استاد کامپیوتر”، پل آلن و بیل گیتس، برای نوشتن نرم افزار برای Altair، استفاده از زبان جدید BASIC را پیشنهاد می کنند. تاریخچه کامپیوترها نشان می دهد که در ۴ آوریل، پس از موفقیت این تلاش ، دو فرزند دوران کودکی، شرکت نرم افزاری خود، مایکروسافت را تشکیل می دهند.

 

 

۱۹۷۶: در ادامه تاریخچه کامپیوترها طبق گفته دانشگاه استنفورد، استیو جابز و استیو ووزنیاک از در یکی از روزهای جشن ماه آپریل، ساخت اپل کامپیوتر را آغاز کرده و اولین کامپیوتر با بُرد تک مدار اپل را ساختند و راه اندازی کردند.

 

۱۹۷۷: اولین سری از تولیدات دستگاه TRS-80RadioShack فقط ۳۰۰۰ دستگاه بود که خیلی سریع به فروش رفت برای اولین بار، همه می توانستند برنامه ها را بنویسند و کامپیوتر را به چیزی که میخواهند تبدیل کنند.

 

۱۹۷۷: جابز و ووزیانک Apple II را در اولین فستیوال West Coast Computer نشان می دهد. این گرافیک رنگی را ارائه می دهد و یک درایو کاست صوتی برای ذخیره سازی اطلاعات دارد.

 

۱۹۷۸: حسابداران با معرفی VisCalc، اولین برنامه Spreadsheet در تاریخچه کامپیوترها ، خیلی خوشحال شدند و از این به بعد اسناد و آمارهایشان بدون خطا ذخیره و محاسبه می شد. البته با سرعت پایین.

 

۱۹۷۹: پردازش کلمه تبدیل به واقعیت می شود که کمپانی میکرو پرو، International WordStar را منتشر می کند. در شواهد تاریخچه کامپیوترها گفته شده است که رابر بارنگی، خالق دستگاه در ایمیلی به مایک پتری در سال ۲۰۰۰ گفت: من مغز فنی بودم – من میدونستم که باید چجوری انجامش بدم و دستگاهو سازم. اینکارو کردم و همه مراحل انجام را هم مستند سازی کردم که بقیه بتونن استفاده کنن. این اول راه پردازش کلمه توسط کامپیوترها است و امیدوارم با گذشت زمان بقیه بتونن این تکنولوژی را گسترش دهند.”

 

۱۹۸۱: اولین کامپیوتر شخصی آی بی ام، با نام کد “Acorn،” معرفی شده است. این سیستم عامل مایکروسافت MS-DOS را استفاده می کند. این تراشه Intel، دو فلاپی دیسک و یک مانیتور رنگی اختیاری دارد. Sears & Roebuck و Computerland ماشین آلات را به فروش می رسانند، که اولین بار از طریق توزیع کنندگان خارجی از طریق کامپیوتر قابل دسترسی است. همچنین اصطلاح PC را محبوب می کند.

 

 

۱۹۸۳: لیزا اپل اولین کامپیوتر شخصی با GUI در تاریخچه کامپیوترها است. همچنین دارای یک منوی کشویی و آیکون است.این دستگاه خوب جواب نمیدهد و با اعمال تغییراتی زیادی در نهایت به Macintosh تکامل می یابد. Gavilan SC اولین کامپیوتر قابل حمل با قابلیت تا شدن است و اولین بار در تاریخچه کامپیوترها ، به عنوان یک “لپ تاپ” به بازار عرضه می شود.

 

۱۹۸۵: مایکروسافت ویندوز را معرفی کرد، طبق Encyclopedia Britannica. این پاسخ شرکت ماکروسافت به رابط گرافیکی اپل بود. Commodore Amiga 1000 را معرفی می کند که دارای ویژگی های صوتی و تصویری پیشرفته است.

 

۱۹۸۵: در ادامه تاریخچه کامپیوترها ، اولین نام دامنه dot-com در تاریخ ۱۵ مارس، سال ها قبل از جهانی شدن صنعت اینترنت، ثبت شد. شرکت Symbolics Computer، یک تولید کننده کوچک  کامپیوتر ایالت ماساچوست، دامنه Symbolics.com را ثبت می کند. بعد از آن، بیش از دو سال گذشت و تنها ۱۰۰  دامنه دات کام ثبت شد.

 

 

۱۹۸۶: کمپانی کُمپاک، Deskpro 386 را به بازار عرضه می کند. معماری ۳۲ بیتی و سرعت خوب، آن را رقیبی برای mainframe ها می کند.

 

۱۹۹۰: تیم برنرز لی، محققی در CERN، زبان نشانه گذاری HyperText (HTML) را ایجاد می کند که موجب گسترش جهان وب و اینترنت جهانی می شود. این یک قدم بسیار مهم در تاریخچه کامپیوترها است

 

۱۹۹۳: میکرو پردازشگرهای پنتیوم، قابلیت استفاده از گرافیک و صوت را در کامپیوتر ها افزایش می دهد.

 

 

۱۹۹۴: کامپیوترها با آمدن بازیهایی مثل:  “Command & Conquer,” “Alone in the Dark 2,” “Theme Park,” “Magic Carpet,” “Descent” and “Little Big Adventure” به وسایل بازی پر هیجانی تبدیل می شوند که در مدت کوتاهی خبرش جهان را پر می کند. تاریخچه کامپیوترها در بازی ها، از اینجا به طور گسترده تازه شروع می شود.

 

۱۹۹۶: سرگئی برین و لری پیج موتور جستجوی گوگل را در دانشگاه استنفورد توسعه دادند.

 

۱۹۹۷: مایکروسافت ۱۵۰ میلیون دلار در اپل سرمایه گذاری می کند، که در آن زمان در رکود بود و به پرونده دادگاهی اپل در برابر مایکروسافت که در آن ادعا میکرد مایکروسافت “نگاه و احساس” سیستم عامل خود را کپی کرده است، پایان داد.

 

۱۹۹۹: اصطلاح Wi-Fi بخشی از زبان محاسباتی در تاریخچه کامپیوترها می شود و کاربران بدون سیم به اینترنت متصل می شوند.

 

 

۲۰۰۱: اپل سیستم عامل Mac OS X را معرفی می کند که معماری حافظه محافظتی و Multi tasking pre-emptive را در اختیار دیگران قرار می دهد. مایکروسافت ویندوز XP را معرفی می کند که رابط کاربری گرافیکی به مراتب بهتری نسبت به قبل داشت.

 

۲۰۰۳: اولین پردازنده ۶۴ بیتی، Athlon 64 AMD، به بازار مصرف کننده عرضه می شود.

 

۲۰۰۴: Mozilla’s Firefox 1.0 مرورگر های دیگری مانند Internet Explorer ماکروسافت را که صدر نشین مرورگر های اینترنت آن زمان بود را به چالش می کشد.

 

۲۰۰۵: یوتیوب، یک سرویس اشتراک گذاری ویدیو، تاسیس شده است. گوگل سیستم عامل آندروید (سیستم عامل تلفن همراه مبتنی بر لینوکس) را خریداری می کند.

 

۲۰۰۶: اپل MacBook Pro را که اولین کامپیوتر مبتنی بر پردازشگر اینتل دو هسته ای است را همراه iMac که مبتنی بر اینتل است،  معرفی می کند. کنسول Wii کنسول نینتندو در بازار عرضه می شود.

 

۲۰۰۷: iphone بسیاری از توابع و برنامه های کاربردی کامپیوتری را به گوشی هوشمند می آورد.

 

۲۰۰۹: در ادامه بحث تاریخچه کامپیوترها ، مایکروسافت ویندوز ۷ را راه اندازی می کند که توانایی پین کردن برنامه ها را به نوار وظیفه و پیشرفت در شناسایی لمس و دست خط را در بین ویژگی های دیگر ارائه می دهد.

 

۲۰۱۰: اپل iPad را به نمایش می گذارد که تغییر شیوه نمایش رسانه ها را توسط مصرف کننده با خود به همراه داشت. با این اختراع راه برای تولید تبلت های هوشمند باز شد.

 

۲۰۱۱: گوگل، کروم بوک، لپ تاپ ای که سیستم عامل Google Chrome را اجرا می کند را منتشر می کند.

 

۲۰۱۲: کاربران فیسبوک به ۱ میلیارد نفر در تاریخ ۴ اکتبر سال ۲۰۱۲ می رسد.

 

۲۰۱۵: کمپانی اپل، ساعت اپل و ماکروسافت ویندوز ۱۰ را رونمایی می کند.

 

۲۰۱۶: اولین کامپیوتر کوانتومی قابل برنامه ریزی شده در تاریخچه کامپیوترها ایجاد شد. شاونانو دبنات، نویسنده فیزیکدان کوانتومی و مهندس نوری در دانشگاه مریلند، کالج پارک گفت: “تاکنون هیچ پلتفرم محاسباتی کوانتومی وجود ندارد که توانایی برنامه ریزی الگوریتم های جدید را در سیستم خود داشته باشد. آنها معمولا هر کدام برای حمله به یک الگوریتم خاص طراحی شده اند.”

 

۲۰۱۷: آژانس پروژه های تحقیقاتی پیشرفته دفاع (DARPA) در حال توسعه یک برنامه “اطلاعات مولکولی” جدید است که از مولکول ها به عنوان رایانه ها استفاده می کند. آنفیل فیشر، مدیر برنامه در اداره دفاع علوم دارپا، در بیانیه ای گفت: “شیمی دارای مجموعه ای غنی از خواص است که ما می توانیم برای ذخیره سازی سریع و مقیاسه پذیری اطلاعات و پردازش، آن را مهار کنیم.” “میلیون ها مولکول وجود دارد، و هر مولکول یک ساختار اتمی سه بعدی منحصر به فرد و همچنین متغیرهایی مانند شکل، اندازه و یا حتی رنگ دارد که فضای طراحی گسترده ای را برای بررسی راه های رمان و چند منظوره برای رمزگذاری و پردازش فراهم می کند. داده هایی فراتر از ۰ ها و ۱ ها که معماری های مبتنی بر منطق فعلی است. کامپیوترهای آینده ممکن است ماشین آلات مولکولی مینیمال باشند.

 

 

امیدوارم از این مطلب در مورد در تاریخچه کامپیوترها استفاده کرده باشید​​​​​​​

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات تراست
عمومی خبری
لیست 11 تا از بهترین محصولات تراست از نگاه مشتریان

بهترین محصولات تراست را می شناسید؟  میدانستید یکی از بهترین برند های تولید شده در کشوره؟ می دانید تمامی محصولات تاییدیه دانشگاه لوزان سوئیس رو داره؟ ا

عمومی خبری
نمایندگی فروش پانل گچی جی برد

نمایندگی فروش پانل گچی جی برد گچ برگ جی برد یکی از بروز ترین صفحات روکش دار گچی که به تازگی در ایران شروع به تولید نموده است از لحاظ کیفیت به دو نوع، درجه یک و درجه دو تقسیم بندی میشود. درجه یک از لحاظ قیمت نسبت به درجه …

NFT چیست و چطور کار می کند؟
عمومی خبری
NFT چیست؟ هرآنچه باید در مورد توکن غیرقابل تعویض بدانید

NFT چیست و چطور کار می کند؟ | همه چیز درباره توکن غیر قابل معاوضه ان اف تی