آشپزیعمومیگوناگونویژه

آموزش طرز تهیه کراکت بادمجان خوشمزه با دو روش در منزل

آموزش طرز تهیه کراکت بادمجان خوشمزه با دو روش در منزل
آموزش طرز تهیه کراکت بادمجان خوشمزه با دو روش در منزل
آموزش طرز تهیه کراکت بادمجان خوشمزه با دو روش در منزل

کراکت بادمجان

کراکت بادمجان یکی از انواع فست فود است که خیلی راحت می توانید در منزل آن را تهیه کنید. در این بخش از آشپزی دو روش تهیه کراکت بادمجان را به شما آموزش می دهیم.

اگر به طعم بادمجان علاقه دارید و می خواهید برنامه غذایی شما متنوع باشد، کراکت بادمجان را توصیه می کنیم. کرارکت بادمجان هم مانند کراکت سیب زمینی یکی از فینگرفودهای خوشمزه است که با مایه خمیری نرم حاصل از ترکیب بادمجان، آرد، پنیر، جعفری، نمک و فلفل درست می شود.

سرخ کردن بادمجان باعث چرب شدن آن می شود، برای تهیه این غذا شما بادمجان را کباب می کنید که بسیار سالم و بدون روغن ست. با اضافه کردن سیب زمینی یا مرغ به مایه این کارکت می توانید به این غذا تنوع دهید و غذایی با طعمی جدید داشته باشید.

طرز تهیه کراکت بادمجان و سیب زمینی

مواد لازم
بادمجان 3 عدد
سیب زمینی 2 عدد
سیر 1 حبه
پودر سوخاری 200 گرم
پنیر پیتزا 150 گرم
پنیر پارمزان 50 گرم
آرد سفید 50 گرم
جعفری ساطوری شده 2-3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ در صورت نیاز 1-2 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

دستور تهیه

بادمجان را در فر یا در اجاق گاز یا روی زغال کباب کنید، پوست بادمجان را بگیرید و تخم های آن را جدا کنید. سپس بادمجان را در غذاساز یا با استفاده از گوشت کوب، له کنید. (در صورت تمایل می توانید بادمجان ها را حلقه حلقه کنید و در روغن سرخ کنید و در آخر در غذاساز له کنید)

سیب زمینی ها را آب پز کنید، پوست بگیرید و له کنید.

بادمجان له شده، سیب زمینی له شده، ارد سفید، پنیر پیتزا، پنیر پارمزان، جعفری ساطوری شده، سیر له شده، نمک و فلفل را یک کاسه بزرگ بریزید و با دست خوب مخلوط کنید تا مایه یکدست شود.

اگر مایه به دست شما نچسبید نیاز به اضافه کردن تخم مرغ نیست، ولی اگر مایه به دست شما چسبید یک یا دو عدد تخم مرغ به آن اضافه کنید تا این حالت از بین برود.

به اندازه یک گردو از مایه کراکت بردارید و با دست شکل دهید و در آرد سوخاری بغلطانید تا خوب به آرد آغشته شود.

باقی مایه کرارکت را به همین ترتیب آماده کنید.

روغن را در تابه بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس کرارکت ها را در روغن سرخ کنید.

کراکت های سرخ شده را در آبکش فلزی قرار دهید، سپس روی دستمال کاغذی مخصوص اشپزی بگذارید تا روغن اضافه آنها کاملا گرفته شود.

کراکت های آماده شده را در ظرف سرو بکشید و با سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی، نخودفرنگی پخته و زیتون تزیین کنید.

کراکت بادمجان

طرز تهیه کراکت بادمجان و مرغ

این کراکت طبق دستور فوق درست می‌شود با این تفاوت که باید یک پیمانه مرغ پخته و ریش ریش شده به مواد، اضافه کنید.

نکته: این غذا را می توانید در کنار سس تاباسکو و یا سس سالسای مکزیکی سرو کنید و از ترکیب طعم ایجاد شضده لذت ببرید. در صورتی که ذائقه شما با طعم و بوی سیر سازگاری نیست می توانید سیر را از دستور غذا حذف کنید و به جای آن از یک تکه کوچک زنجبیل رنده شده یا نصف قاشق چای خوری پودر زنجبیل استفاده کنید.


(1) طرز تهیه کراکت بادمجان خوشمزه و عالی
طرز تهیه کراکت بادمجان خوشمزه و عالی


(2) طرز تهیه کراکت بادمجان و سیبزمینی یک
طرز تهیه کراکت بادمجان و سیبزمینی یک غذای 30 دقیقهای ساده با بادمجان مجله کوروش


(3) طرز تهیه کراکت بادمجان بسیار خوشمزه
طرز تهیه کراکت بادمجان بسیار خوشمزه برای تجربه یک طعم متفاوت و محبوب


(4) طرز تهیه کراکت مرغ و پنیر پیتزا یک
طرز تهیه کراکت مرغ و پنیر پیتزا یک فست فود خانگی خوشمزه


(5) طرز تهیه کراکت مرغ و پنیر پیتزا رسانه
طرز تهیه کراکت مرغ و پنیر پیتزا رسانه خبری اینتیتر گوناگون


(6) ی کراکت بادمجان لذیذ
آشنایی با نحوه ی تهیه ی کراکت بادمجان لذیذ در خانه ایجیگا


(7) کراکت سیب زمینی - کراکت سیب زمینی و
کراکت سیب زمینی - کراکت سیب زمینی و پنیر خوشمزه ایران کوک


(8) طرز تهیه کراکت بادمجان طرز تهیه پوآجا
طرز تهیه کراکت بادمجان طرز تهیه پوآجا پیتزایی طرز تهیه کوکو قارچ و بادمجان - ساعت24


(9) بالاترین طرز تهیه کراکت سیب زمینی
بالاترین طرز تهیه کراکت سیب زمینی غذایی خوشمزه فست فودی در خانه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 4 =

دکمه بازگشت به بالا